Jels Tennisklub ser frem til en ny genstart af tennissæsonen og træningstiderne. Vi er som helhed kommet godt igennem Coronapandemien, men voksende smittetal minder os om at det ikke er forbi endnu.

 

Træningstiderne er ændret tilbage, til de tider, vi har haft gennem årene:

Børnetræning, op til og med 3. klasse: kl. 15.30-16:15.

Juniortræning, fra og med 4. klasse: kl. 16:15-17:15.

Voksentræning/voksenintroduktion: kl. 17:15-18:00.

Det er alle mandage, helt frem til efterårsferien.

 

Vi skal stadig vaske hænder før og efter træningen. Der er kun adgang til klubhuset for at gå på toilet. Medbring drikkedunk og håndsprit efter eget behov.

 

Pink-Mandag og Rock-Mandag bliver slået sammen, og bliver samme dag som sæson(gen)opstarten, mandag den 17. august. Det er forældre og bedsteforældre til vores tennisbørn, vi gerne vil se. Der skal hygges og spilles tennis, det er sikkert. Hvor mange balloner, musik og saft der bliver, afhænger af smittetryk og vejret.

 

Klubmesterskab mandag den 7. september, fra kl. 15:30 til kl. ca. 18:00. Her kan vejret også spille ind. Mere information kommer.

 

Jels Tennisklub håber at mange vil møde op til træning, både mandag den 17. august og de øvrige mandage frem til efterårsferien.

Genstart af tennissæsonen
mandag den 17. august.

SENESTE NYT

20180701_101822.jpg
Generalforsamling i Jels Tennisklub

Der afholdes generalforsamling torsdag den 18. juni 2020.

fill-4.jpg
Baneklargøring 2020

Søndag den 29. marts kl. 9, hvor vi starter med morgenkaffe. Vi håber at se mange medlemmer til nogle effektive og hyggelige timer.

Bliv medlem

Find det medlemskab der passer dig og din familie bedst. 

 

OM

Vi er en velfungerende tennisklub med medlemmer i alle aldre. Vi har to dejlige baner til rådighed, og disse er ofte i brug morgen, middag og aften. Det er muligt at booke baner online via linket Book i hovedmenuen øverst. Beliggenheden er Rammelhøj 9B, Jels. Det sociale samvær i klubben prioriteres højt. Bl.a. har vi klubaftnener ugentligt på rullende dage for hver uge (man-tor). Vi tager altid godt imod nye spillere, og der er altid mulighed for at aftale prøvespil, før indmeldelse og kontingentbetaling. Vi glæder os til at se dig og din familie til masser af sjove tennis-timer. 

 

120

medlemmer i alle aldre

35

år på bagen med tennis i Jels

2

skønne tennisbaner

1200

serveesser i 2017

BILLEDER FRA DEJLIGE DAGE

 
 
 

© 2018 Jels Tennisklub

  • Facebook - Grey Circle

FIND VEJ

Kontakt os

Formand
Per Mark
Telefon: 23 93 55 16
mail@jelstennisklub.dk

Adresse

Rammelhøj 9B, Jels, Rødding

Parkering: Ved Jels Skole

Medlemskab

Læs mere om hvordan du og din familie kan blive medlem af Jels Tennisklub.

Klik her

fill-3